Urin kåt sub söker man/män

Hennes preferenser är kisslekar, bondage, BDSM

Hej kära profilbesökare, jag är en kåt sub- som kan göra vad som helst med mig. Njuter du av att göra undergivna kvinnor redo, kom då till mig och visa mig var min plats i den här världen är. Jag letar efter en Dom eller flera här.

Skulle vilja användas och färdigställas av flera killar. Det behöver jag och jag ligger här och väntar med längtan efter det. Mitt syfte i livet är att tjäna alla som behöver en sexslav som underdånigt gör vad han vill av henne. Att slicka dina fötter, bli behandlad som en hund, bli piskad när hon har varit en dålig tjej, och så vidare.

Ibland gillar jag att vara en dålig tjej bara för att känna piskan hårt mot min hud igen. Jag gillar smärta i alla former. Om du har tid att ägna dig åt en så krävande sub, kontakta mig snabbt. Mina preferenser är kisslekar, bondage, BDSM, klämmor, gags, sexleksaker av alla slag.

Hör av dig nu och arrangera ett sexmöte med en rysk tjej

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *