Pissgris sökes för pisslekar

En kvinna som söker pisslavar för pisslekar

Jag heter Lady Marina och jag letar efter pisslavar för mina pisslekar. Jag älskar pisslekar och nu vill jag verkligen pissa på en liten sväljgris. Min gyllene dusch är inte ett straff för dig utan snarare en belöning.

Du kan skatta dig lycklig om jag låter min gyllene nektar flöda över dig. Jag låter inte varje slav njuta av min varma kissdusch. Endast de mest lojala och undergivna slavarna får ligga och njuta av den gyllene duschen.

Jag bestämmer hur du kan ta emot kisset. Som sväljbetjänt vill jag kanske att du ska ta emot allt i öppen mun, eller kanske en gulddusch över den nakna kroppen. Du kommer att få reda på det av mig och räkna dig själv som lycklig och kom aldrig med några invändningar. Som Pissgris är du mottagaren och alltid redo att vara min levande toalett.

Om jag behöver ett varmt knull, då kan mina slavar också få nöjet att tillfredsställa mig. Antingen rider jag av dem eller så kräver jag en tillfredsställelse med munnen av mina slavar.

Slavarna får se älskarinnan gå på toaletten

Ibland låter jag mina slavar se mig gå på toaletten. Efter det kan även resterna slickas av. Min fitta måste vara ren efter att jag har gått på toaletten. Men det hetaste är när jag har en full blåsa och sedan tömmer den helt över slavens ansikte.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *