Slavutbildning av en strikt älskarinna

Hon vill ge dig testikeltortyr och pungtöjning

Jag söker en slav för en utbildning med testikeltortyr och pungtöjning. Jag kommer att tortera, tänja ut och sträcka din pung och ge dig en oförglömlig njutningssmärta. Din pung sträcks utan nåd som en del av en SM-behandling med pungsträckare och vi kommer att leka med vikter till gränsen för vad du klarar av smärta. Jag är erfaren och har redan tränat många män inom det här området.

Att tortera testiklarna är en del av behandlingen, men kuken kommer absolut inte att försummas utan även den kommer att få uppleva smärta. Jag är din dominatrix, och du är min slav under utbildningen och låter allt hända dig. Jag älskar den här extrema utbildningen och jag letar efter duktiga och lydiga slavar som aldrig kommer med några invändningar. Om du lägger dig för mycket i slavutbildningen måste jag givetvis straffa dig direkt.

Att knyta av bollar och kuk är också en tortyrmetod som jag gillar att använda. Jag älskar att sätta dina testiklar i kedjor, sätta på en kukmanschett och tortera dina testiklar. Att knyta av testiklarna ger mig alltid mycket nöje, för jag älskar att se njutningssmärtan i ditt ansikte. Låt dig förvånas över vilka metoder din älskarinna har i beredskap för dig.

Nålning och stimuleringsström är också intressanta, men vi ska naturligtvis först prata om dina begränsningar. Bollbusting och hårda handsmällar mot testiklarna är å andra sidan verkligen förtjänta. Jag ser fram emot att sparka på din pung och smälla till dina kulor. Jag som din älskarinna kommer att avgöra vad som händer med dina testiklar.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *