Skulle du vilja träffa en tjock kvinna?

En fet sexig kvinna

Om du vill lära känna en rysk, tjock kvinna, skriv då till mig, för jag är en riktig pärla. Min rumpa är så stor och tjock att du inte kommer att kunna krama om hela den. Jag sitter på ditt ansikte och om du inte är försiktig så är det kört för dig.

Sugen på ett ansiktsmöte? Vågar du. Då skulle jag bli jätteglad om du bara skickade ett meddelande till mig. Eller så kanske jag är online i chatten, det är jag mest jag på kvällarna. Jag har riktigt fina tjocka kurvor som är imponerande. Du vill väl se mer? Inga problem.

Om kemin mellan oss två är rätt, då skickar jag fler bilder på mig. Jag är säker på att du vill se mina bröst också. Liksom mina fötter. Jag har också en fotfetisch. Jag älskar verkligen när en man sätter sig på huk framför mig och slickar mina tår. De är väldigt välskötta och jag gillar att ha höga klackar. T

yvärr kan jag inte gå med dem länge, de är oftast designade på ett sådant sätt att de inte bär min vikt. Men det finns alltid något ställe jag kan ha dom; i sängen till exempel. Hur som helst skulle jag bli glad om du också har en fotfetisch. Hör av dig nu så kan vi arrangera ett sexmöte.

Feta kvinnor är kåtare

Tro mig, om du aldrig har haft en tjock kvinna i sängen, då är det på tiden. Feta kvinnor är annorlunda, feta kvinnor bryr sig inte om hur de ser ut när de får orgasm. Vi skäms inte för att visa upp våra kroppar i ljuset. Vi tycker att varje gram av oss är helt fantastiskt. Prova det du också. Jag bor i Göteborg och är 43 år gammal. Så det är bara att skriva till mig om du är intresserad.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *