Rysk MILF söker generös man för hotellträff

En rysk MILF söker en generös man för hotellträff

Anouska här… En 43 årig ”MILF” 😉 jag skapade ett konto här eftersom jag mycket gärna vill komma i kontakt med en generös man som vill bjuda mig på hotell för en natt. jag får inte uppleva mycket lyx till vardags och det hade vart mkt roligt att fly vardagen för att leka naket med en man som är lika kåt som mig.

eftersom jag inte är så pass bra att tala det svenska språket muntligt så har jag haft svårigheter på dejter med svenska killar. jag hoppas du har förståelse för detta då vi ses. jag kan däremot skriva på svenska väldigt bra om jag får säga det själv. jag har gått så många svenska kurser så det kanske beror på det.

missförstå mig inte nu för att vara en tjej som bara tänder på pengar, men jag vill helst endast komma i kontakt med killar som har bra ekonomi eftersom jag vill bli väl omhändertagen för en gångs skull. har fått kämpa så mycket tidigare i mitt liv och jag förtjänar att bli sedd som en prinsessa för en gångs skull.

Klicka här för att svara på annonsen!

One comment

  • Dan heter jag är en kåt äldre man söker kvinna som vill suga kuk knulla iklädd en trång kortärmad tröja använder kondom vill bröstknulla dej spruta sperma över fitta vill suga krama brösten jag vill att du suger kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *