Jag söker en man till min nyrakade mus

Rysk kvinna med rakad fitta

Jag är en (rysk) kvinna på 41 år som älskar att experimentera med min sexualitet, och en av de saker jag verkligen gillar är att ha en rakad fitta. Jag känner mig mer självsäker och sexig med min rakade fitta och det är en känsla av frihet och sensualitet som jag inte vill missa.

När jag söker efter en man för sex, så vill jag att vi ska vara öppna och ärliga om vad vi vill och vad vi är bekväma med. Jag vill att vi ska utforska våra gränser och prova nya saker tillsammans, så att vi kan uppleva allt som sex har att erbjuda.

När vi har sex vill jag att vi ska ta oss tid att utforska varandras kroppar och njuta av varje stund. Jag vill att vi ska vara passionerade och uppmärksamma på varandras behov, och att vi ska ta oss tid att utforska olika sexuella grejor.

Men det handlar inte bara om sex för mig. Jag vill också ha en man som kan ge mig den uppmärksamhet jag förtjänar utanför sovrummet. Jag vill att vi ska kunna ha meningsfulla samtal och att vi ska kunna skratta tillsammans. Jag vill ha en man som kan vara min vän och mitt stöd, inte bara min sexpartner.

När det sen handlar om rakade fittor så tror jag att det är en personlig preferens och att det inte finns någon rätt eller fel. För mig personligen, så älskar jag känslan av frihet och sensualitet som en rakad fitta ger mig. Men det är upp till var och en att bestämma vad som känns bäst för dem.

Jag vill hitta en man som delar min passion för sex och som vill utforska alla dess möjligheter med mig. Jag vill ha en man som kan ge mig uppmärksamhet och njutning både i och utanför sovrummet, och som är villig att prova nya saker och testa våra gränser tillsammans.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *