Jag är ful, så letar du snygga brudar, leta vidare!

jag är ful så letar du snygga brudar leta vidare

min högsta dröm är att få se ut som alla andra snygga brudar där ute. jag vill känna mig eftertraktad men jag kommer aldrig få göra det eftersom jag har en så otroligt ful kropp… mina bröst är småa och min fitta är inte ens fin!!! fan också…

mitt sista hopp att få komma i kontakt med en själsfrände är denna knullkontakt hemsida, om ingen svarar mig här så vet jag absolut inte vad jag ska ta mig till hädanefter.

men en sak kan jag säga dig: är du ute efter att träffa snygga brudar, så är det INTE jag i alla fall… mina vänner säger att jag oroar mig för mycket för mitt utseende, men dom förstår inte hur det är att vara ful!! : (

är verkligen i behov av en hjälpande hand just nu som kan säga att jag faktiskt inte ser så dålig ut, vill du vara min prins som räddar mig???

Denna knullträff annons är placerad under

 • snygga brudar

3 comments

 • Du är vrålsnygg, älskar små fina bröst
  Träffar dig gärna

 • Hej snygging
  Med den sexiga kroppen vet jag vad vi skall göra tillsammans älskar slicka och andra njutningar
  Hör av dig

 • Du är inte ful!!! Varför tror du det?
  Underbar sexig kropp och snygga bröst! Din håriga fitta är jättesnygg!
  Jag räddar dig gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *