Är du en man som vill ha en trevlig och avslappnad stund

Rysk kvinna som söker bodycontact

Hej, jag är en rysk, sexig kvinna som letar efter en man för bodycontact bland annat. Jag är normalviktig, tränar regelbundet och tar hand om min hälsa. Jag tycker att det är viktigt att vara fräsch och vältränad för att kunna njuta fullt ut av fysisk kontakt.

När jag säger ”bodycontact” menar jag allt från att hålla handen, kramas, pussas, smeka och utforska varandras kroppar. Jag är inte ute efter ett vanligt förhållande, utan snarare en vänskap med förmåner. Det är viktigt för mig att vi har en bra kommunikation och att vi båda är överens om vad vi söker.

Jag gillar att ta hand om mig själv och jag är stolt över min kropp. Jag har kurvor på de rätta ställena och jag har lärt mig att älska mina former. Jag har fått många komplimanger för mina bröst, mitt leende och mina ögon. Det är alltid trevligt att höra, men jag är framförallt intresserad av en person som ser bortom ytan och som kan uppskatta mig för den jag är som person.

Jag vill att du också ska ha en positiv inställning till livet och vara öppen för nya upplevelser. Det är viktigt att du är ärlig och öppen i din kommunikation så att vi båda vet vad vi kan förvänta oss av varandra. Jag tror att det är viktigt att ha en bra grund av respekt och tillit för att kunna njuta av varandras sällskap och ha en härlig upplevelse tillsammans.

Jag ser fram emot att träffa en man som delar mina intressen och min livssyn. Jag vill att vi ska ha kul tillsammans och utforska varandras kroppar på ett avslappnat och bekvämt sätt. Bodycontact kan vara något så enkelt som att hålla varandras hand när vi promenerar, eller något mer sensuellt som att smeka och kyssa varandra.

Jag tror på att leva livet till fullo och ta tillvara på de möjligheter som kommer min väg. Att ha en sexuell relation utan att förvänta sig någonting annat är något som passar mig bra i livet just nu. Om du känner likadant och är intresserad av att lära känna mig bättre, så hoppas jag att du hör av dig.

Så, om du är en man som vill ha en trevlig och avslappnad bodycontact med en kvinna som ser bra ut och tar hand om sig själv, tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot att lära känna dig och upptäcka vad vi kan utforska tillsammans.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *